Pancut Dalam Mulut Dara Bogel Seksi

Video Rate:
2.67 / 5 ( 12votes )
2634 views

Video Malay,Cerita Lucah,Gambar Bogel – Pancut Dalam Mulut Dara Bogel Seksi – Gambar Bogel, Awek Bogel, Melayu Bogel, Gadis Bogel, Perempuan Bogel, Tudung Lucah Melayu Nakal, Melayu Sex Stim Sangap,Koleksi Cerita Lucah Melayu Terkini, Cerita Cikgu, Cerita Awek Melayu, Novel Lucah melayu, Cerita Birahi, Cerita Nafsu, Cerita Dewasa Melayu

Sebagai sebuah syarikat multinasional kami mempunyai banyak anak-anak syarikat yang kekadang tu aku sendiripun tak tahu apakah bisnes utama mereka tapi kebanyakannya mahu bergabung dengan cara kami membeli saham dan menguasai syarikat mereka supaya tak lama selepas itu ada peluang untuk di senaraikan.
Tidaklah semua syarikat di mana aku menjadi pengarahnya tapi ada sebuah syarikat kecik yang mana asalnya hanya dimiliki oleh sepasang suami dan isteri berbangsa Cina.

Walaupun kecil tapi syarikat ini mampu menembusi peluang-peluang bisnes di timur, barat, malah sampai ke Afrika Selatan.

Setelah kami menguasainya Chairman telah meminta aku menjadi salah seorang pengarah bagi membetulkan pengurusan dan akaun syarikat yang serabut maklumlah tipikal ala Petaling Street.

Tokeh asal bersama isterinya kini hanya memegang kira-kira 15% sahaja saham manakala selebihnya dikuasai oleh gagasan korporat kami.

Akupun adalah datang melawat dan berbincang dengan mereka cara terbaik menguruskan syarikat dan menyusun semula staff sebab dari segi kewangan syarikat itu membuat keuntungan yang agak besar berbanding saiz dan modal berbayarnya.

Satu hari tokeh meminta aku datang ke rumahnya sebab ada sedikit keraian yang diadakan lagipun aku belum pernah bertandang ke rumahnya.

Aku sampai kira-kira jam sepuluh malam dan kebanyakan tetamu telahpun beredar hanya tinggal mereka yang rapat sahaja dengannya.

Tokeh dan isteri menyambutku dengan mersa dan memperkenalkan aku kepada tetamu yang masih tinggal.

Aku mengambil tempat duduk sambil menjamu selera, “Uncle mahu minum apa” tetiba sahaja aku disapa oleh seorang Awek manis berpakaian ketat.

Masih muda benar barangkali baru 20an umurnya agak hatiku. “Apapun boleh sweetie tapi no liquor or beer for uncle” dia terus beredar.

“Ini minuman uncle boleh tak” kali ini aku lihat seorang lagi Awek manis tapi lebih muda dari yang tadi agaknya masih sekolah kata hatiku.

Ia menghulurkan segelas minuman ringan ginger dan aku menyambutnya, ia tersenyum aduh manjanya bisik hatiku.

Sedang aku melayan fikiran isteri tokeh datang menghampiriku “So sorry boss, tak cukup tangan nak layan” aku jawab “takpa saya faham, by the way tonite sapa punya birthday?” aku bertanya “No not birthday tapi itu anak sulong saya dia dapat promoted buat degree jadi save dia punya masa belajar” sambil isteri tokeh mengamit tangan meminta anaknya datang.

Rupanya Awek manis yang bertanyakan minuman tadi tu adalah anak tokeh. Ia datang sambil menghulurkan tangannya bersalam, “My name is Mela and this is my sister Marina” aku menyambut tangan mereka.

“I know who you are dad and mum always mention you as an enormously rich and charming partner of their company”.

“Oh no jangan puji uncle tinggi sangat nanti jatuh sakit” “but its true isnt it” tambah si adik.

Isteri tokeh beredar meninggalkan kami sebab ada tetamu yang akan berangkat balik so akupun bersembanglah dengan kedua-dua anak partnerku itu.

Barulah aku faham si Mela rupanya dapat melompat ke tahun dua program ijazah kerana resultnya yang sangat baik di salah sebuah IPTS manakala adiknya masih belajar di tingkatan empat tapi dari susuk tubuh nampak keduanya hampir sama sahaja mcm kembar.

Tak lama si tokeh datang bila melihat kami rancak berbual tapi tak banyak yang dapat dicelahnya sebab kami bercakap highly academic matters.

Aku sempat mengeluarkan satu sampul surat sambil menghulurkan kepada Mela. “This is a small token from me” dia membukanya “Wau thank you uncle but this is too much” katanya bila melihat tiga ribu ringgit dlm sampul berkenaan.

“From now on our company will give anything to you for education and I hope one fine day I want both of you to take command and managed the company so belajar rajin-rajin kalau tak cukup kat sini luar negarapun boleh”.

Mendengarkan itu Mela terus mencium pipiku tanda terima kasihnya sambil berkata “Now uncle please return my kiss. aha bukan senang nak cium pipi anak dara depan ayahnya” dia melawak sambil menghulurkan pipinya, aku memandang tokeh dia hanya tersengih sambil mengganggukkan kepala.

Aku mencium pipi Mela. “What about me? ” tanya si Marina “You nanti dulu kita tunggu lepas SPM if your result ok than uncle akan offer the same thing like Mela”.

“Jadi lambat lagi le nak dapat cium uncle ye” tambahnya melawak. Kedua-dua anak dara tokeh cukup pandai berbahasa maklumlah anak zaman kemajuan sikitpun tak pelat mcm emak dan ayahnya.

Kedua-dua mereka beredar, tokeh kemudian berbincang mengenai bisnes dan memberitahu bahawa Lima di Langkawi kali ini dia mahukan aku menyertainya kerana mahu memperkenalkan aku dengan rakaniaga antarabangsanya semasa pameran berkenaan dan sambil tu bolehlah kita holiday sikit sebab sekolah dan kolejpun cuti masa tu katanya.

Aku jawab nantilah aku confirm, seterusnya aku mohon beredar sebab haripun dah lewat sambil mengucapkan berbanyak terima kasih kerana mengundang aku ke rumahnya.

Keesokkan harinya aku meminta setiausahaku menefon tokeh menyatakan kesediaanku untuk ke Lima dan minta tokeh uruskan segala-galanya.

Menjelang pameran Lima tokeh menefon aku memberitahu ada sikit problem sebab tiket kapalterbang pada hari kami harus pergi dah habis dia terlupa booking awal dan problem yang paling besar ialah tak dapat nak sewa kereta kat sana juga dah habis because we need car badly kat sana sebab nak jumpa klien dan tentukan produk untuk di pasarkan semula selalunya meeting di tempat lain mungkin di Kuah atau Datai katanya.

So aku kata nanti petang aku jumpa dia kat rumahnya untuk berbincang lebih lanjut.

Aku sampai awal di rumahnya tokeh dan isteri masih belum sampai hanya maid yang membukakan pintu mempelawa aku duduk sambil membawakan minuman ringan.

“Hello uncle, apa kabar” aku terkejut bila disapa oleh Mela, “Uncle duduk dulu minum-minum sebab dad and mum dlm perjalanan agaknya” aku hanya angguk.

Sebentar kemudian Mela datang ia hanya memakai t-shirt nipis labuh tanpa bra yang jelas menampakkan puting buah dada nya dia juga tak memakai panties kerana tak nampak alornya.

Mela terus duduk di hadapanku tanpa menyilangkan kakinya jadi jelas kelihatan bulu cipap nya yang hitam tapi agak nipis.

Aku serba salah dibuatnya sebab batang punai ku dah mula nak keras tapi terpaksa kontrol, tak lama Marina pula sampai dan Mela terus bangkit sambail berkata “Uncle saya mandi dulu panas rasanya”.

Marina membawa kerja sekolahnya dan bertanyakan sikit-sikit kepadaku, disebabkan hal fizik jadi tak jadi masalah bagiku membantunya.

Seluar ketat yang dipakainya jelas menunjukkan ketembaman cipap nya dan kalau tidak di rumahnya pasti tanganku dah mengusap si tembam itu, aku tak tahan lagi lalu duduk di sebelahnya sambil tangan kiriku menyentuh pehanya dan perlahan-lahan bergerak ke arah kangkangnya.

Marina tidak membantah malah membuka kangkangnya bagi memudahkan tanganku meraba cipapnya.

Tembam dan lembut sungguh rasanya cipap dara ni, Marina kemudiannya terus duduk atas ribaku merangkul leherku dan sepontan kami berkucupan sambil dia menggesel-geselkan cipapnya pada batang punaiku yang dah keras mencanak.

Aku cepat-cepat menguasai diriku “We better stop your parent will be home anytime” kataku dan kami sama-sama berdiri, Marina hanya senyum dan sebelum beredar ia melondehkan seluarnya membawa tanganku dan terus melekapkan tapak tanganku pada farajnya yang dan mula berair aku kira kemudian terus beredar ke arah biliknya.

Tokeh dan isterinya sampai dan kami terus kepada perkara pokok, tokeh membuat panggilan ke beberapa agensi pelancongan yang rapat dengannya bagaimanapun nasib tidak berpihak kepada kami.

Hanya dua tiket kelas niaga yang tinggal itupun dua hari sebelum Lima dilancarkan, ia kelihatan suggul jadi aku terus cadangkan kita menaiki kereta ke sana.

Isteri tokeh mencelah serta mencadangkan aku sahaja naik kapalterbang dan biar dia orang semua naik kereta tapi aku jawab aku sorang sahaja sebab isteri dan anak-anakku akan bercuti ke temapat lain jadi lebih baik seat yang lagi satu itu tokeh atau isterinya ambil.

Akhirnya dia cadangkan aku pergi dulu dengan Marina sebab Mela masih ada kerja hari itu tapi macamana dengan kenderaan di Langkawi nanti.

Giliran aku pula membuat panggilan, aku meminta adik iparku yang berada di Kedah untuk membantu dan tak lama semuanya settle.

Aku cadangkan mereka membawa Range Rover terus ke Jeti Kuah di sana nanti adik iparku akan memastikan kereta berkenaan dapat menaiki pontoon akhir ke Langkawi but make sure tokeh sampai on time sebab kalau miss tak ada lagi pontoon yang dapat membawa kereta ke Langkawi.

Tokeh dan isterinya menarik nafas lega sambil memuji aku hebat, aku mohon diri dan berjanji akan bertemu dengannya di KLIA nanti.

Tokeh menghantar Marina ke lpgterbang tetapi terus berlalu kerana ada tugas penting katanya ini diberitahu sendiri oleh Mar sebaik sahaja kami bertemu di VIP-Lounge.

Aku mempersilakan Mar duduk sambil mengambil secawan kopi untuknya, dia hanya tersenyum manis menyambut cawan kopi sambil membalas dengan sekarton cigar DavidDoff “Pemberian Daddy” katanya.

Pandai pulak tokeh ni mengambil hati kerana cigar berkenaan memang kesukaan aku sejak dulu.

dlm pesawat kami tak banyak berbual disebabkan sama-sama letih maklumlah aku terkejar-kejar sepanjang pagi dan tengahari tadi menghabiskan kerja-kerja yang perlu dibereskan sedangkan Mar pula kalut dengan sekolah dan kerja-kerja rumahnya sebelum berkejar ke lpgterbang pula.

Sepanjang penerbangan tu kami tertidur dan hanya sedar apabila pguri meminta kami menegakkan tempat duduk sebab kpl terbang akan mendarat tak lama lagi.

Sebaik pendaratan dan keluar kami dapati hari dah agak gelap dan aku terus sahaja mendapatkan limo yang telah ditempah lebih awal untuk membawa kami ke tempat penginapan.

Sampai sahaja ke tempat berkenaan aku yang selalu juga menginap di situ telah disambut dengan mesra oleh pengurus pada petang itu sambil menyatakan bilik buat kami semuanya sudah siap tapi aku segera menarik tangannya sambil berbisik sesuatu.

Ia tersenyum lalu membawa kami menaiki buggy menghala ke salah sebuah villa yang agak terpencil di pinggir hutan sambil sebuah lagi buggy mengekori di belakang membawa beg-beg kami.

Dia membuka pintu villa dan meminta pembantunya memasukkan beg-beg kami sementara itu Mar agak tercengang dengan perubahan yang tidak disangka-sangkanya tapi masih sempat menghulurkan tip kepada pembatu berkenaan.

Aku mengucapkan terima kasih kepada pengurus kamcingku itu sambil meletakkan sesuatu ke dlm poketnya, ia hanya tersenyum sambil berbisik “Just tonite only Sir” aku angguk kerana villa tu dah dibooking orang sebenarnya.

Aku memanggil Mar sambil mengarahkannya memilih bilik mana yang disukainya “Wah hebatlah uncle ni dlm tak diam punya member kat sini dan dapat pulak villa ni” aku jawab “Takdalah dia tu tadi adalah kenalan uncle semasa di U dulu jadi tentulah dia dapat tolong, by the way cepat call your daddy or mummy katakan kita dah sampai. and pandai-pandai cakap sebab kita tak tidur di bilik yang di tempah nanti dia orang ingat apa pulak”.

Mar terus menelefon ibunya dan entah apa yang dia goreng akupun tak pasti tahu-tahu dia datang memelukku sambil berbisik semuanya beres dan nanti tak ada orang telefon kacau kita sebab uncle nak relakkan katanya, aku angguk sambil tersenyum.

“Mar nak makan dulu ke atau nak mandi dulu? ” “Ingat mandi dulu lagi baik nanti makan bila-bilapun boleh”.

Dia terus menuju ke biliknya bersalin pakaian untuk mandi. Sedang enak si Mar mandi akupun masuk ke bilik mandi walaupun dia nampak terkejut namun masih meleret senyumnya, “Uncle tumpang mandi sama bolehkan? ” tanpa bicara diapun berdiri di tengah-tengah tub untuk memberi ruang kepadaku masuk tapi aku hanya tercegat di tepi tub memandang sesusuk tubuhnya yang bertelanjang bulat dengan kedua-dua tanganya mencekup farajnya, “Bukakla apa nak malu uncle tengok Mar nanti Mar tengok uncle punya pulak” “I malu you know why, because Ive so little pubic hair mcm budak kecik aje” “That no problem sooner or later dia akan tumbuh juga tapi kalau memang keterunan tak banyak bulu that cannot help; how about your sister and madam (ibunya)” aku menambah “Well, sis lebih banyak but mummy selalu cukur so tak ada bulu langsung”.

“Bukakla dont be shy” kataku lagi. Mar melepaskan tangannya lalu terserlah faraj nya yang tembam memutih dengan bulu-bulu jarang yang boleh dikira, alor rekahannya memerah dengan biji clitoris terletak elok diatasnya.

Aku terus menarik kudup clitoris nya untuk melihat keseluruhan suis berahinya, bijinya agak panjang juga maklumlah.

pelir ku terus mencanak naik tersenggut-senggut dan tanpa disuruh Mar terus mengusap manja sambil berbisik “Your dick is fat and long not like daddys. short” “How can a huge thing like yours can penetrate women puki without pain? “.

Nampaknya rasa ingin tahu begitu tebal dihati Mar lalu sambil menggosok-gosok badannya aku berkata “Uncle have two wives but none of them run away bila tengok uncle punya malah mereka suka dan nak selalu merasa punai uncle ni. kalau Mar suka boleh cuba nanti tapi uncle tak mahu paksa”.

Mar merebahkan kepalanya lalu ku sambut dan kami bercium sepuasnya sambil meneruskan mandian kami.

Aku mengeringkan badan Mar sambil meminta ia berpakaian dan aku menyusul di belakangnya ke arah bilik masing-masing.

Aku hanya memakai boxer DOM bila Mar memanggil aku ke biliknya, rupanya ia meminta aku membantunya mengeringkan rambutnya sambil ia menyapu sedikit bedak di pipinya, ia hanya memakai bathrobe tanpa mengikat tali di pinggangnya.

Aku jadi tak tahan lalu ku pusingkan badannya menghadapku dan tanpa berkata apa-apa Mar mencium bibirku dengan rakusnya.

Aku mencempungnya lalu membawanya ke bilikku kerana katilnya lebih besar jadi lebih senang kalau nak berjuang dengan dara pingitan sorang ni.

Pakaiannya dah terlucut habis sambil tangannya merangkul pangkal tengkukku, “Uncle do it to me but please be gentle cos I am still virgin takut koyak-rabak my pussy nanti” “Dont worry my dear I know what to do. sure Mar nak lagi nanti bila kena uncle punya”.

Kami bergomol sakan dengan saling menjilat tubuh masing-masing pandai gak anak dara ni beromen, kami berpusing lalu melakukan 69 faraj nya habis lencun ku kerjakan dengan biji clitoris nya dah memerah menerima hisapan dan jilatan lidahku entah dah berapa kali ia klimaks aku tak pasti cuma mulutnya yang kecil tu tak dapat menerima kemasukan batangku yang dah membesar serta memanjang ke tahap maksimum tersedak-sedak Mar menggagahi tojahan batangku dlm tekaknya.

Aku berhenti lalu membaringkan dara ini bontotnya ku alas dengan bantal kecik sambil melapikkan tuala putih di bawahnya.

Kedua-dua kakinya dilipatkan lalu ku sandarkan pada badanku aku membawa kepala punai ku mengusap-ngusap biji clitoris nya; mulut farajnya yang masih tertutup rapat agaknya ia takut lalu menyepit lubangnya tapi lurahnya dah lencun dengan air pelicin yang membasahi hingga ke lubang bontotnya.

“Uncle akan mulakan kalau Mar rasa sakit tolak dengan kaki ke badan uncle ye”.

Ia hanya angguk samada ia faham atau tidak aku tak tahu. Aku menguakkan labia majoranya lalu meletakkan kepala punai ku dimulut salur puki nya sambil menekan-nekan halus dan perlahan kepala punai ku membelah laluan sempit Marina buat pertama kalinya sedikit demi sedikit hingga sampai ke kulipis daranya, Mar tersentak sambil membuka matanya bila merasa punai ku dah menyentuh selaput daranya.

Aku menghadiahkan sebuah senyuman sambil mengucup pipinya “I know you can do it” Kataku, ia cuba membalas senyumku tapi jelas terbayang kegusaran di wajahnya.

Aku menarik semula punai ku lalu meletakkannya betul-betul dicelah alor yang menunggun tembamnya lalu ku henjut masuk dengan agak keras, kepala punai ku menyelinap masuk memecahkan kulipis daranya, Mar yang terkejut tiba-tiba sahaja cuba bangkit berpaut pada tanganku “Sakit uncle its so painful yours too big for me please stop uncle. please” Aku menarik keluar punai ku tapi sebaik sahaja kelegaan datang kepadanya sekali lagi aku menekan dengan keras dan berderut rasanya punai ku menyelinap masuk sampai ke dasarnya terjungkit bontot Mar menahan kemasukan batang punai ku, ia memandangku sambil merambu air matanya menahan pedih buritnya yang terpokah buat kali pertama.

Aku memangku kepalanya sambil mendakap erat ke dadaku dengan batang punai ku jauh terbenam dlm lubuk faraj nya yang menyepit kuat sebagai menghalang kemaraan punai ku malangnya kepala punai ku dahpun mencecah batu meriannya, perlahan-lahan aku mula menggerakkan punai ku keluar masuk sedikit demi sedikit si Mar dah mula tenang kakinya ku turunkan agar mengangkang dengan lebih selesa untuk menerima tojahan padu punai ku sebentar lagi.

Tanpa menunggu lebih lama lagi aku memulakan adegan sorong-tarik sepenuhnya yang walaupun pada mulanya terasa berat bagaikan di gear pertama bahana ketatnya lubang dara ni tetapi koi-koi ia mula memberi ruang untuk batang punai ku bergerak dengan selesa dan licin.

Akupun bungkas sauh terus melayarkan bahtera di awal malam itu, bersiul-siul mulut Mar menahan tojahan demi tojahan dan asakan demi asakan batang punai ku yang dah membesar padu “Sedap uncle. sedap sungguh fuck me. fuck me real hard” Terdengar rintihan Mar sambil badannya menggeleding menahan kesedapan yang kini mula membakar setiap urat dan liang romanya.

Badannya habis berpeluh malah bulu roma di lengannya jelas berdiri bagaikan orang kesejukan, aku menghayun semakin laju sesantak yang mampu diterokai punai ku hinggalah tiba-tiba ia memelukku dengan cukup kuat sambil kemutan liang cipap nya mencengkam batang punai ku “Ah. I am cummin. cummin oh sedapnya uncle sedapnya” Ulangnya bertalu-talu dan aku membiarkan Awek muda ini menikmati klimaks sulung batang punai yang terendam jauh dlm lubang farajnya.

Mar membuka matanya sambil tersenyum meskipun dahinya masih berkerut antara kenyataan dan mimpi.

“Begini rasanya ya uncle, first the pain that almost knock-out me than followed by this feeling. ohh uncle you are so wonderful”.

Aku hanya angguk sambil memusingkan badannya mengiring sambil memulakan tojahan sekali lagi.

“Ahh. this one so full uncle please be gentle” rayu si Mar, memang main mengiring masuknya lebih dlm tapi nikmatnya juga bertambah aku menekan masuk setakat yang boleh dan mula melajukan tusukan demi tusukan tak lama si Mar klimaks lagi walaupun datangnya kali ini lebih kecil berbanding yang tadi.

Badan kami dah habis lencun dengan peluh yang jatuh berbiji-biji kebetulan aircond dlm bilik memang tak ku pasang untuk menambahkan sensasi bersenggama dlm suhu bilik.

“Mar masih boleh bertahan lagi” tanyaku dia hanya mampu memandang lalu ku balikkan badannya secara doggie dan balun lagi hingga tertiarap Awek muda ni menahan hentakan.

Aku menelentangkannya semula sambil berbisik “Uncle nak Mar cuba dayung sekali lagi and we can cum together try your best and give me the big one”.

Aku menopang sebelah kakinya sambil berdayung perlahan-lahan aku dapat merasakan si Mar cuba mengikut alun dayunganku dan bersama-sama belayar sekali lagi, aku mempercepatkan dayungan sambil mengangkat sedikit bontot nya, nafas Mar kembali kencang dengan mulutnya berdesis sekali lagi aku tahu dia akan klimaks bila-bila masa sahaja lalu ku tojah sekeras mungkin dlm-dlm dan panjang-panjang supaya ia benar-benar mengalami keseronokan bersenggama bagai mereka yang dah berumahtangga.

Si Mar cuba membalas dengan memberikan kemutan-kemutan kecil yang beralun-alun getarnya setiap kali batang punai ku menojah masuk, aku mendakap badannya kemas-kemas membiarkan kakinya membelit pundakku lalu ku benamkan sedalamnya batang punai ku terus crit.

crit. critt sperma ku memancut ke dlm lubang cipap Awek muda ni hingga bergegar badannya menahan gelombang berahi yang ku lepaskan tambahan pula dah lebih tiga hari aku tidak menyentuh faraj isteri-isteriku memang ku simpan untuk ku lempiaskan buat si Mar.

Perlahan-perlahan ku lepaskan tubuhnya yang dah lembik tak bermaya terkapar hanya nafasnya sahaja yang turun naik sambil tu aku menarik keluar punai ku yang dah separa kendur, lubang cipap nya terbuka sambil sperma yang baru ku pancutkan meleleh keluar menuruni lurah bontot nya lalu jatuh ke atas tuala yang ku lapikkan di bawah bontotnya.

Aku mencium dahinya tanda terima kasihku ia membuka matanya sambil membalas ciuman di bibirku, kami terbaring keletihan dan terus hanyut.

Sebaik terjaga aku merasakan sangat lapar kerana seharian masih belum pekena yang heavy lagi cuma punai sahaja yang dah dapat habuan tapi perut dak lagi, aku menggerakkan Marina agar bangun dia terpisat-pisat mengesatkan matanya sambil cuba menutup tubuhnya yang bolen seratus peratus tapi “Tak payah cover anything Mar cos uncle have seen all of it indeed” tambahku lagi “Cepat bersiap kita kena makan sikit nanti tak larat pulak”.

“What do you mean tak larat uncle. Im still young and full of energy. may be on your side Im not so sure” hantu betul budak ni ke situ pulak fikirnya bentak hatiku.

“No Im not talking about mainlah itu kejap lagi kita boleh sambung balik tapi kalau tak makan macamana nak main lama-lama” terus aku cempung Awek muda tu ke bilik air dan suruh dia bersihkan badannya yang berbau sperma dan peluh.

“By the way uncle nak tanya sikit. tadi uncle pancut kat dlm tak apa ke nanti buncit pulak perut tu baru padan muka” soalku “No problemlah uncle Im now on a safe side. kalau tak tentu uncle tak dapat punya” sambil dia tertawa menampakkan giginya yang cantik.

Setelah bersiap kami terus menaiki buggy yang sengaja ditinggalkan sebuah terus menghala ke Coffee House membuat pesanan dan makan, aku lihat si Mar ni makan begitu berselera agaknya lapar sangat hingga habis licin pinggannya tak bersisa kalau ikut pesan orang tua Awek yang tak membazir makanan seperti si Mar ni elok sangat dibuat bini kaya raya kome nanti.

Selesai makan kami kembali ke villa, aku menikmati cigar Daviddoff bila Marina membawa secangkir kopi hitam bersama segugus anggur sambil aku menghembuskan asap cigar perlahan-lahan si Mar menyuapkan anggur sebiji sebiji ke mulutku aduh nikmatnya rasa kalaulah dia ni dah habis bersekolah mahu aku meminang kat tokeh untuk jadi isteriku sorang lagi.

“Uncle mind you I tanya soalan. do you think Im pretty enough to be someone wife? ” “Why? ” Tanyaku balik “Dead sure you are pretty enough. malah more than pretty you have everything. you know like anak orang kaya pandai pulak tu heh. susah juga nak cari calon husband nanti” Aku mengusik Marina.

“But I have someone in my mind but dia ni so difference kalau nak compare with my self” Jelas si Mar lagi “So Mar cakap sahaja kat uncle nanti uncle kasi tau tokeh pilihan hati Mar dia mesti dengar cakap uncle”.

Si Mar datang menghampiriku sambil memeluk leherku “Masalahnya orang tu ialah uncle sendiri” Aku pura-pura terkejut “Unclekan dah tua tak sesuai untuk Mar” “Tapi bolehkan uncle you masih handsome and benda you tu masih kuat lagikan. bolehlah uncle” Rayu Marina.

“Okay but Mar must promise to finish your study with flying colours. so I will reserve a place for you. and one more never to flirt around must take care of yourself” Aku bertegas.

Mendengarkan itu sekali lagi ia mencium bibirku lalu kami berkucupan semula dengan penuh nafsu sambil perlahan-lahan bergerak ke arah bilik tidur semula.

Tanpa banyak bicara kami terus bertelanjang bolen sambil bergomol sekali lagi. Kakinya berjuntai di birai katil dan aku terus menikam masuk batang punai ku ke dlm liang cipap nya dengan sekali henjut sampai ke dasarnya.

Marina terangkat lagi bontot nya agaknya masih ada saki baki sakit yang dirasainya tapi tak lama dia terus menerima dengan air pelicinnya tumpah membasahi alor yang merekah memudahkan pergerakan keluar masuk batang punai ku berdecap-decup rasanya cipap muda si Mar ni.

Aku melipatkan kedua-dua kakinya sambil meminta ia memaut kakinya sendiri dlm posisi ini kedua-dua lubang cipap dan bontot berada dlm kedudukan yang mudah untuk dipacu sepuasnya.

Aku meneruskan mengasak lubang cipap nya sambil melumurkan air pelicin pada mulut lubang bontot nya pula.

“You want to fuck my anal uncle?. if so please be gentle your cock so huge and my anal so small” bimbang juga si Mar ni takut koyak lubang bontot nya yang comel tu “I will do it slowly so very slowly. takanlah I nak rosakkan my future wife” Aku memujuk.

Aku terus mencabut keluar punai dari lubang faraj nya dan perlahan-lahan menlendat pembukaan bontotnya.

“Mar sayang tahan sikit ye kalau sakit tapi kalau sakit sangat cakap tau” Tambahku lagi.

Seraya itu aku menekan masuk perlahan-lahan bila ku pastikan sudah cukup licin bontot nya untuk menerima kepala punai ku yang dah kembang tu, lama juga aku mengulit barulah Mar melepaskan kawalan bagi membolehkan kepala punai ku menjenguk masuk buat pertama kali dan terus aku tekan sedikit lagi hingga melepasi hasyafahnya.

Mulut si Mar ternganga sambil menahan kemasukan kepala punai ku “Sakit uncle lebih sakit dari my pussy so please uncle” aku tak menjawab hanya angguk dan mengeluarkan semula kepala punai ku, agak tercohong juga lubang bontot Marina sebelum merapat semula.

Sekali lagi aku mencuba membenamkan kepala punai ku lalu ku tekan dan tarik secara kecilan untuk membolehkan si Mar memberi ruang kemasukannya sambil tanganku mengurut-ngurut bontot nya, sekali sahaja ia melonggar terus aku menekan keras memasukkan lebih dlm batang punaiku.

Marina terjerit kesakitan dan hampir sahaja melepaskan kakinya tapi sempat ku tahan so sebelum ia bertindak sebaliknya aku menghuja sekali lagi hingga santak tak boleh masuk lagi, Marina makin kuat tangisnya tapi aku dah tak peduli lagi terus sahaja memainkan keluar masuk batang punaiku.

ketatnya tak boleh nak cakap maklumlah dah le pertama kali iapun dlm rela tak rela jadi tambah menyempitkan lagi laluan.

Aku meneruskan dayungan sementara esakan si Mar kian reda sambil ia memandangku, aku mengenyitkan mata tanda ok dan dia membalas dengan senyuman yang gusar, air matanya ku seka sambil ku kucup bibir dan pipinya.

Kelegaan itu membuatkan aku didatangi gesaan pancutan mani yang menghampiri lalu tanpa berkata apa-apa ku pacu Marina sungguh-sungguh sampai terdengik-dengik ia menahan paluan demi paluan.

Aku meniarapkan terus tubuhnya dan dengan membelitkan kakiku pada kakinya yang terkangkang luas ku tusuk sedalam mungkin lubang bontot nya lalu semburan demi semburan sperma ku terhambur dlm lubang bontot nya yang hampir relah ku kerjakan.

Marina menggigit bucu bantal menahan asakanku yang bertubi-tubi tu dan kalau tidak tentulah jeritannya kedengaran membelah malam di pinggir hutan berkenaan.

Aku mencabut keluar batang punaiku dengan kelelahan yang memanjang si Mar berpusing lalu perlahan-lahan mengurut batang punai ku sambil menjelirkan lidahnya mengambil saki baki sperma yang masih melekat di hujung mulut punaiku.

Sambil tu ku lihat pehanya basah akibat lelehan sperma yang keluar, Marina terus mengulum punai ku sehingga benar-benar kendur barulah ia melepaskannya.

“I love you uncle. love you so much” dan kami berdakapan hingga tertidur

Incoming search terms:

Empat Dara Sex,Gambar awek cantik mulus tengah gersang telanjang melayu,Ketiak perempuan melayu berbulu,pancut dalam biniku,video lucahnya ank dara melayu Category: Cerita Seks Melayu Tags: , , , , , , , , , ,

Related video